Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2018 20:38 - Особености на секс туризма
Автор: vigodakovski Категория: Забавление   
Прочетен: 804 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 19.05.2018 23:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

В доста цензурирана версия!

Седим си с един приятел на верандата на вилата и след третата ракия той взе да става много откровен.

Човекът в момента е без сериозна връзка, но има какво да разкаже. Най-пикантните подробности съзнателно ще пропусна. Че има дами, има и деца.

Та закъсал човека за ласки и решил да се обърне към популярен сайт. Планирал командирока Н-ския окръжен град и решил да съчетае полезното с приятното. Започнал да рови из офертите и попаднал на нещо според вкуса му – млада. стройна брюнетка с добра визия и прилични мерки. Излеждала апетитно на снимките. Много екстри за малко пари. Взел решение човекът и позвънил. Уговорил си час за следващия ден и уточнил условията. Планирал един час за разпускане и удоволствия.

На следащия ден с малко зор намерил адреса. Оказал се пред висок блок. Позвънил. Отворили му дистанционно и се качил на асансьора.

Изненада 1 - Отворила му друга жена. Не тази от снимката. 10 кг по-тежка. 5 год. по-възрастна. С по-едри форми. Имала приятно лице. Приятелят ми приел компромиса. Решил че ще го компенсират с опитност и старание. Влезли в апартамента.

Изненада 2 – Било доста мизерно. Е, за тези пари човекът не очаквал точно 5 звезди, но все пак...    Парите в аванс – поискала си зрялата компаньонка. Дал ги, Стандартна процедура било според него.

Изненада 3 – Поискали му още 10 лв наем за апартмента. Не са много пари, но човекът реагирал – нямаше го в офертата. Дамата била невъмутима – да, пропуснала е да го спомене, но тук такава е практиката. Дал ги.

Изненада 4 – Дамата се обадила на някого и докладвала, че клиенът е дошъл, платил си е и тя пристъпва към действие. Приятелят ми разбрал, "че компаньонката работи със сводник, а те са забранени. Наскоро била разбита подобна група със доста замесени. Не му станало приятно. Очаканията му за прияно изкарване, разпускане и удоволствия се изпарили. Дамата мислела само за пари и едва ли щяла да бъде добра в професията и отзивчива. Но продължил играта.

Изненада 5 – Услугата включала доста по-малко ексри и била предвидена да приключи доста по-бързо. Приятелят ми разбрал, че е в капан и ако реагира, го очакват неприятности.

Свършили работата.

На прощаване приятелят ми задал няколко въпроса

Защо в Н-ския град има такава практика. Това му се случа за първи път. Например в столицата плащаш за това, което си поръчал. Така ще си изгонят секс туристите.

Е, това е в столицата, казала с леко извинение в гласа зрялата компаньонка.

Приятелят ми си тръгнал разочароан и взел няколко решения

  1. Никакъв секс туризъм в Н-ския окръжен град повече

  2. Детайлно уточняане на изискванията и предупреждение, че ще държи на тях. Опция за отказ от услугата.

  3. Ако види на срещата различна компаньонка, директно се обръща обратно с думите - Извинете. Сбъркал съм адреса.

    Защото след първата изненада следват още 4.



Тагове:   секс,


Гласувай:
2



1. vigodakovski - За пикантната версия си трябват 18 години
16.05.2018 00:10
По закон де. Иначе за тия работи се получава инфомация доста по-рано. Така де. Да не се лъжем.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vigodakovski
Категория: Политика
Прочетен: 134117
Постинги: 83
Коментари: 93
Гласове: 19
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031