Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2019 18:17 - Иде ли нова опасност за децата ни? - 2
Автор: vigodakovski Категория: Политика   
Прочетен: 966 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 03.04.2019 18:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Aтаката към семейството и децата ни продължава!
В момента се обсъжда  
Проект на План за действие за 2019 -2020 и
Доклад, отчитащ изпълнението на НППНЗД за 2018 г.
Ето линка

http://www.strategy.bg/publicconsultations/View.aspx?lang=bg-BG&Id=4218&fbclid=IwAR0x-XBENvV_GQcITJOjSghyL3tJiuB_YcQKa3k7GyD-LJ4-6McK8FsD96Y

Четете, регистрирайте се и коментирайте, защото е важно
Срокът е до 18.04.2019 г.
Колкото повече мнения, токлова по-добре.
Не искаме практиката на Норвежките социални служби да пробие и у нас!

Ето избрани мнения от обсъждането:

1  САМОЗАБРАВЯТЕ СЕ!!!

      1. Невъзможно е да се води независима вътрешна политика, особено касаеща деца, на суверена държава с финаносви средства от друга държава!!! 

     2. КОЙ И ПО КАКЪВ КРИТЕРИЙ е избирал НПО - партньорите?  

     3. Норвегия и която и да е друга държава не може и НЯМА да диктува възпитанието на децата ни, нито политиките ни към тях, нито вътрешната ни политика, нито съдебната ни система, нито НИЩО!

     4. Ако продължавате да не разбирате - ОСТАВКА!!!


2. Оставка продажни дяволски изчадия!!!

     Няма да ви позволим да наложите норвежката хомосексуална и педофилска гнусотия, която краде деца от любящите им родители, за да ги продаде на развратници! Това е стратегия, която краде деца! 


3. Застрашени са децата ни и традиционното семейство! Държавен контрол от соц-а!

       Значи, на първо четене всичко изглежда супер, НО:

Взели сте норвежките пари ( вижте www.eeagrant.org, вижте заложените пари в норвежкия финансов механизъм) - над 1 млрд евро

Значи, правиме Стратегията за детето до 2030, където е заложена ювеналната юстиция е където много места са копи-пейст от норвежкия Барневарн. И вие искате ние да одобрим това:

*Държавата иска да приеме закони, чрез които НПО-та, социални служби и административни чиновници да имат повече права от родителите спрямо децата им!

*Държавата смята, че възпитанието е нейна функция!

*Държавата смята, че самотните майки и бащи не могат да се грижат за децата си!

*Държавата смята, че ако не осигурим достатъчна жилищна площ и отделна стая на детето си, ние не сме добри родители и нямаме капацитет!

*Държавата смята, че ако живеем с нашите родители и детето в едно жилище, то е пренаселено!

*Държавата смята, че е наясно с всички въпроси по сексуалното образование на децата и по – добре от нас ще обясни в ранна възраст на децата ни от какво и как да се пазят!

*Стратегията пропагандира и насърчава АНОНИМНОТО ДОНОСНИЧЕСТВО, както е през социализма и така всеки може анонимно да подаде сигнал срещу вас до властите и вие ще сте виновен „по презумция“. Детето Ви ще бъде настанено в приемно семейство до доказване на Вашата компетентност да бъдете родител! (В Норвегия дават деца и на хомосексуални приемни „родители“.)

*Ще се създатат и електронни досиета на всички деца без изключение, което отново е препратка към ерата на социализма с досиетата за неудобните за властта. Тотален контрол.

НЕ Одобрявам никакви стратегии, закони и нормативни актове, които са основани на норвежки пари, на конфликт на интереси и на обмян на опит (разбирай наши съдии канени на голямо парти и обиколка на фиорди в Норвегия). Не желая да продам детето си на държавата, приемни семейства, който работят това за пари или още по-малкото на гей двойки (както е практика пак в любимата Норвегия.

НЕ Виждам как държавата дава пари на традиционните семейства (и тези със самотен родител) за да подпомага изхранването, обличането и обучението им. НЕ виждам, нищо, което да ми се предлага, а САМО СЕ ИСИСКВА ОТ МЕН като редовен гражданин, данъкоплатец и родител. АЗ СЪМ ЗАСТРАШЕНА! 


4. Ювенална Юстиция, северно сияние и балканска душа..

        Норвежки финансов механизъм, Уницеф и кои НПО-та са заинтересовани, финансират и настояват ювеналната юстиция да бъде приета в България? Бъдете конкретни. Стратегия за детето на парче ли ще приемаме? Не съм съгласна децата от детската градина да бъдат занимавани със света на възрастните.  Не съм съгласна да настройвате деца срещу родители, да подлъгвате децата със захаросани обещания и в последствие да им нанасяте тежка психическа травма. Този педофилски подход за приканване, няма да питам от къде сте го придобили, вероятно от там, от където идват и парите.. Срещу норвежкият модел за закрила на детето се водят дела в Страсбург, неправомерно взети деца стават причина за влошаване на взаимоотношения между държавите. Цял свят осъжда това, което се случва там с децата. Какъв опит искате да наложите от една порочна система съсипала децата си? Защо все лошите практики?Логиката следва да се учим от грешките и на другите-а те са стотици, сляпи ли се, за Бога?!

Имаме и към момента закони, които успешно биха се справили с насилие от всякакъв тип, стига да се спазват. Това е най-голямият проблем в България, спазване на закони и двойният стандарт при прилагането и не прилагането им. С приемането и налагането на чуждестанни практики в България, финансирани от самите заинтересовани държави, вие нарушавате правата на родителите описани в КРБ. Колко струват децата ни, господа управляващи? Тук шуро-баджанащината ще важи ли?



Тагове:   политика,   деца,


Гласувай:
3



1. radostinalassa - ГЕРБ трябва да падне от власт , защото...
03.04.2019 18:38
само под натиска на народа и църквата спира западните морални извращения. Т.е. прекалено много обичат парите и за пари ще внедрят каквото им наредят началниците.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vigodakovski
Категория: Политика
Прочетен: 135453
Постинги: 83
Коментари: 93
Гласове: 19
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930