Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2018 15:47 - Как Истанбулската конвенция застрашава демокрацията
Автор: vigodakovski Категория: Политика   
Прочетен: 228 Коментари: 0 Гласове:
1



Това съм го писал отдавна, преди 4 месеца, но за късмет още не са го изтрили в един популярен форум. Пускам го, за да то имам и тук.  

Цялата тая конвенция с която ще се изкореняват стереотипите е изградена върху стереотип. А стереотипът е ПРЕДСТАВАТА ЗА ЖЕНАТА КАТО СЛАБИЯ ПОЛ. Който даже не отговаря на реалното и положение в българското общество в момента. Защото досега всички български Еврокомисари са били жени. Това е върховната властова позиция, до която в момента българин може да достигне. Е, потисната ли е жената в България? 

Обикновена шизофрения ли? Много по-лошо е. 
Решението според конвенцията е Цялата власт за жените /забележете, но на новите джендърни жени/. Защо мисля така ли? Ами то си го пише в ИК - овластяване на жените какво е? Властта като цел се съдържа в думичката овластяване. Овластяването започва със самата ИК и правомощията на GREVIO. Т.е. на практика новата джендърна жена не е слабия пол според властта и привилегиите си, които ще растат постоянно, но стереотипа си работи нейна полза /само че жена вече е новата джендър жена/ и така до пълната победа на джендърната революция. Кога овластяването спира? Май никога, аз не виждам как. Демокрацията спира да работи. Или спира с “по-добре да дойдат мюсюлманите“. Или на някой друг. Пътят пред новия Хитлер е открит. Как ще контролираме контролиращите от GREVIO и НПО-тата, дето ще се врат навсякъде, особено в образованието на децата ни и ще ги объркват от ранна детска възраст? Изборите като някакъв механизъм за контрол не променят нищо. GREVIO са началниците. Защитата срещу дискриминация при концентрацията на власт в ущърб на мъжете не случайно е забранена в Истанбулската Конвенция, защото тя самата е дискриминираща. 


Тагове:   ик политика,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vigodakovski
Категория: Политика
Прочетен: 135811
Постинги: 83
Коментари: 93
Гласове: 19
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930