Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2019 09:46 - Брутална манипулация!
Автор: vigodakovski Категория: Новини   
Прочетен: 3269 Коментари: 6 Гласове:
3

Последна промяна: 16.05.2019 11:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Това е страница от нов детски учебник. Като го прочетох, ми настръхна косата. Стратегията за детето  2019 - 2030 била спряна ли? Ето я в действие при децата. Доносничество и тайна полиция:




 image


Ето реакциите на родителите. 20 мнения са последователни, не съм изтрил нито едно от тях, а има още много, все са такива. Положително мнение не видях!

1. Е тия се оляха вече, това е брутално манипулиране на детското подсъзнание ........нямам думи, е щом е напечатано в читанките , това е дългосрочно планирана масирана атака ????
 

2. В Читанка за 3-ти клас!!!!Безумие!

3. Значи по презумпция всички възрастни искат да нараняват децата по подъл начин, на тайно. А кралят е безидеен ревльо, чиито син всъщност му дава съвети как да управлява.

4. Искам домашно обучение!! Това е нагла манипулация на невинни деца!

5. Звучи като приказки от ада, НЕ защото децата трябва да се бият и малтретират!!!!!! А заради маскираните чичковци и лелички дебнещи от всеки ъгъл


6. Жал ми е да го кажа,ама ми се повръща от продажната ни държавица???

7. Кой одобрява подобни уродства? Имам чувството, че и консерва да отворя отвътре ще се появи разчленен отровен змийски език. Как ще се живее за в бъдеще?

8. Възмутително

9. Какъв протест? На оръжие! Техната верица бесовска.....

10. Ужас и безумие

11. Няма подходящо емотиконче...

12. Анубис са от много време на тъмната страна...

13. Трябва протест и против тези учебници,ужасена съм...

14. Новите приказки на Братя Грим???☠?. Сега остава приказка, как родителите изяждат децата си да напишат и вече могат да си почиват спокойно, че са си свършили всичко по план!!! Ужас! Да настройваш децата срещу собственото им семейство! Е това ако не е конфронтация между поколенията, не знам как да го нарека!

15. Това е ново издание, което влиза в употреба 2019-2020г. Тази приказка е на стр.100, според съдържанието.

16. Защо не се обърнете с официално запитване към МОН и към Министър председателя за конкретната одобрена от МОН публикация в учебника за 3-ти клас? Един от основните въпроси е как е попаднала там и КОЙ я е допуснал.

17. О, ужас!

18. Ужас, пълна глупост, на български ли е ...поне е кирилица, но български не е.. . Такава простотия, няма никъде!

19. Какво би казал премиера по въпроса ? След днешното му изказване където няма нищо страшно. Щом ще учат такива тъпотии по-добре да не ги пущаме на учулуще.  Бойкот на всички учулища,смяна на министри и затвор за всички безродници и предатели...извратени подлоги ше казват какво ше учат децата ни...кои сте вие бе...взехте се много на сериозно...
После защо децата ни са тъпи и нямат ценности...

20. Срам,ужас и трагедия!






Гласувай:
3



1. rustam - Освен подлите внушения,
16.05.2019 14:20
този текст носи и груби пунктуационни грешки! Нещо недопустимо за учебник, одобрен от МОН!

Излиза, че създаването на Тайна полиция е било единствената пречка за щастието на хората....
цитирай
2. krumbelosvet - Не е изключение
16.05.2019 17:12
В четиво за втори клас, великденските яйца си говорят, че утре може да се пържат в тигана (това се казва три пъти). В крайна сметка ги сваряват...
цитирай
3. emelika - Най-лесно се манипулира детското съзнание
16.05.2019 18:46
Каквото е насадено в крехка възраст - това си остава за цял живот. Колко от днешните деца ще поемат градивни личностни пътища и ще променят обърканото си съзнание. И ако го направят на каква цена? Мощно наследство носи нацията ни, затова трябва да бъде заличена. Световният хищник разпуща пипалата си във всички сфери на нацията ни с явни и подмолни действия. История и родова памет да пометат, българофобство да вселят. И то под опеката на "българската държавност". Това са евроатлантически, не български учебници. Не им трябва на децата национално самосъзнание. В това ли вярва българският управленец, ако изобщо е български. Защо ни са национални герои? Васил Левски е обесен от полицията като престъпник. В учебниците Васильовден е ден на банго- Васил, може да се научи за Курбан Байрям и Ханука. Но къде са Коледа, Великден, Еньов ден и Лазарки...? В „Човек и общество" България „от древни времена е била добро място за живеене на различни хора и днес също в нея живеят различни хора, които живеят и се трудят заедно“. Българи ли са тези различни хора? В учебниците „Човек и общество” за 3 и 4 клас в опита да се представи „пъстротата” на българското общество откъм етноси и религии отсъстват българите. Изобщо в учебниците родната история или липсва или е подменена. И да - защо учителите мълчат? Ако бях учител щях да се срамувам. Подмениха ни ценностната система, за да го няма духът български. Но няма да го предадем!!! Ти, аз, ние - като флаг ще го издигаме! Малко ни познават. Тия по върховете не са всичките българи.
цитирай
4. vigodakovski - Може би трябва да изгаряме тези страници от учебниците публично!
17.05.2019 17:42
Това е все пак някаква форма на протест. Не целия учебник, точно такива произведения. Късаш страницата и я изгаряш пред хората.
цитирай
5. mediatore - Да се изгорят
21.05.2019 00:29
публично всички подобни учебници,а авторите им да се дадът на съд и понеже
по всяка вероятност съдът няма да направи нищо,да се разлепят снимките им на
публични места като предатели.Хората трябва да ги знаят и да се гнусят от тях,а не да се крият зад дебелите министерски дувари.Ние имаме право на публична присъда.
Църквата би трябвало да ги анатемоса.
цитирай
6. mediatore - Да се изгорят
21.05.2019 00:32
публично всички подобни учебници,а авторите им да се дадът на съд и понеже
по всяка вероятност съдът няма да направи нищо,да се разлепят снимките им на
публични места като предатели.Хората трябва да ги знаят и да се гнусят от тях,а не да се крият зад дебелите министерски дувари.Ние имаме право на публична присъда.
Църквата би трябвало да ги анатемоса.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vigodakovski
Категория: Политика
Прочетен: 134873
Постинги: 83
Коментари: 93
Гласове: 19
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031