Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2014 15:12 - Монтаги Кийн : тъмните сили атакуват с вирус мозъка (12.10.2014)
Автор: vlajniochi Категория: Други   
Прочетен: 3360 Коментари: 0 Гласове:
52


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вие ще имате причина да си спомняте тези думи , докато се пристъпи към 2015 г. Бъдете наясно и информирани , така че вашите решения да са дошли само след като всички опции са проучвани. Тактиката на изплашване се използва, за да повлияе на всички решения, които засягат много вашето съществуване . Невидимата битката се е развихрила навсякъде около вас . Пропагандата е на висота в последно време. Всичко възможно се използва, за да се запази контролът над вашия свят. Те имат технологията и я използват срещу вас : здравеопазване, банково дело , закони;всичко това се използва за унищожаване на съзнателното човешко същество .
Онези от вас, които са будни и запознати трябва да достигнат до тези, които се нуждаят от подпомагаща ръка, за да се събудят. Никога не е имало по-голяма нужда за човечеството да се върви заедно , отколкото сега. Сложете настрана всички различия , било религията , политиката, или расата. Трябва да стоим заедно като един срещу унищожаването на вашата планета и живота , какъвто го познавате. Заедно можем да постигнем велики неща. Важно е , че сте наясно с всички начини, с които ви атакуват , така че можете да запазите себе си. Вие също трябва да бъдете подготвени за краха на кабала и какво предполага това. Това ще бъде необходимо, за да се научите на един нов начин на живот на Земята. Вижте какво контролира кабала : производството на храна и доставка на вода , банково дело, просто всичко, което е необходимо за живота на Земята , както сте го живели до сега.
Усилена работа и планиране ще ви трябват, за  да отидете в живота в новата ера на мир и любов. След като всичко застане на мястото си , ще бъде като рай на Земята. Вие сте избраните , както вие избрахте да подготвите вашата планета за ярко ново бъдеще. Когато всичко корумпирано бъде отстранено, ще останете с чист лист. Вие ще се консултирате с вашите приятели от други планети , и разбира се, с духовната страна на живота. Знанието ще бъде споделено от всички страни и човечеството ще се превърне в едно.Това е бъдещето, за което работите. Нашите центрове ще предоставят информация, съвети и насоки. Човечеството не може да бъде оставено да се лута в несигурност какво да прави.
Важно е да сте напълно наясно, че много от вас са се заразили от вирус, който прониква в мозъка. Този вирус не е от медицински тип. Той се използва , за да работи за кабала , особено да атакува тези, които работят за мир и хармония. Хората не са наясно с този вирус, който атакува мозъка. Те стават жертви, които желаят да ги съжаляват, а и да обвиняват. Човечеството е атакувано от много нива, които все още не са изяснени напълно.
Всичко това се балансира от многото красиви души, които са се събудили и идват заедно за благото на човечеството и вашата планета. Те оставят настрана всички скалъпени различия и се оглеждат за по-добро бъдеще за всички в един свят без война или разпри от всякакъв вид. Един свят, където истината ще надделее.
Ще научите истинската си история и ще разберете живота на Земята в цялата му сложност. Всичко, което е било скрито ще бъде отворено за вас, за това е необходимо да се знае истината. Тези, които тайно поеха контрола на вашия свят за своите собствени зли цели, ще трябва да се справят с последиците от своите действия. Те убиваха безнаказано и те не показваха никакво уважение към човешкия живот. Всичко това ще се промени, и всеки един от вас ще има принос в постигането на тази промяна.
Сделка с настоящето, поглед към бъдещето и съм уверен, че вие ще направите това да се случи. Отпор на всички опити да ви държат под тъмния контрол. Време е да се освободите от робството. Вкусете свободата и да се насладите на цялата тази свобода - истинска свобода - която ще дойде. Вие сте предприели първите стъпки към целта си. Вие ще успеете. Вие сега виждате през всички лъжи , фалшиви аларми , аварии , както и останалото. Те вече нямат желания ефект.
Работата по лей-линиите трябва да продължи. Новите лей линиите трябва да бъдат приветствани и прегърнати. Вие станахте запознати с това как работи вашата планета и сте щастливи да и помагате през тези трудни времена.
Това няма да бъде дълго , мила моя. Ние сме почти стигнали. Истината ще възтържествува.
Винаги ваш обожаващ Монти .




Гласувай:
54



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vlajniochi
Категория: Други
Прочетен: 842013
Постинги: 129
Коментари: 545
Гласове: 5244
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930